Αποτελέσματα τριημέρου 9-11/12 των τμημάτων της ΔΕΚΑ

Άνδρες
Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η ΔΕΚΑ, η οποία έχασε απο τον Αχιλλέα Τριανδρίας με 50-57. Η ΔΕΚΑ δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα και έτσι γνώρισε εύκολα την ήττα που την απομακρύνει απο την κορυφή του ομίλου.

Έφηβοι
Την δέκατη τους νίκη πέτυχαν οι έφηβοι της ΔΕΚΑ(Δόξα) που επικράτησαν με 46-89 της Ελπίδας Αμπελοκήπων εκτός έδρας, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου με μόλις μια νίκη μακριά απο την μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς. Αντίθετα η ΔΕΚΑ(Ελπίδες) δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας της ήττα με 61-72 απο τον Παναθλητικό Συκεών, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να περιμένει ακόμα μια αγωνιστική, όπου με νίκη θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Παίδες
Επιτυχιών συνέχεια για τους παίδες της ΔΕΚΑ(Δόξα) που πέρασαν δύσκολα απο την έδρα της HOOP επικρατώντας τελικά με 61-84, συνεχίζοντας έτσι να βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους. Αντίθετα πιο εύκολο απόγευμα είχε η ΔΕΚΑ(Ελπίδες) που ξεπέρασε το εμπόδιο της ομάδας του Δ.Α.Σ.Ω. με 77-28, παραμένοντας έτσι στις κορυφαίες θέσεις του 4ου ομίλου.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα καθώς και το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων των τμημάτων της ΔΕΚΑ μπορείτε να τα βρείτε στις παρακάτω σελίδες :
Άνδρες
Έφηβοι Δόξα
Έφηβοι Ελπίδες
Παίδες Δόξα
Παίδες Ελπίδες