Ανακοίνωση έναρξης της 2ης ΔΕΚΑ-League

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης της ΔΕΚΑ League,  του εσωτερικού πρωταθλήματος των ακαδημιών της ΔΕΚΑ, η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη και στην φετινή περίοδο την έναρξη της 2ης ΔΕΚΑ League.

Η ημερομηνία έναρξης, ορίζεται για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016.

Η ΔΕΚΑ πάντα πιστή στις αρχές της σχετικά με το μπάσκετ και τον αθλητισμό, καλεί όλους τους αθλητές της ακαδημίας να συμμετέχουν στην διοργάνωση αυτή μέσα από την οποία θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να  εφαρμόσουν στο παιχνίδι  (4 vs 4) τις βασικές ατομικές και ομαδικές  τεχνικές που έμαθαν από την έναρξη της  ακαδημίας μας μέχρι σήμερα.
  • Να αναπτύξουν την ομαδικότητα και την έννοια της συνεργασίας-επικοινωνίας μέσα από την ομάδα.
  • Να νιώσουν την χαρά της συμμετοχής.
  • Να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους μέσα από την ομαδική προσπάθεια.
  • Να μάθουν τους κανονισμούς του αθλήματος και το  ευ αγωνίζεσθαι  (fair play) του αθλητισμού.
  • Να διαχειριστούν  την ήττα και την νίκη.

Τα παιδιά θα χωριστούν σε 6 ισάξιες κατά το δυνατό ομάδες, ανά group, και θα παίξουν σε δύο γύρους , μεταξύ τους . Μετά την λήξη των δύο γύρων θα ακολουθήσουν play off παιχνίδια, μικρός και μεγάλος τελικός.  Η διάρκεια του τουρνουά θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Μαϊου. Η μέρα διεξαγωγής των αγώνων είναι το Σάββατο και οι ώρες διεξαγωγής  είναι ίδιες με αυτές της προπόνησής τους. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου καλούνται οι μικροί αθλητές της ΔΕΚΑ να έρθουν στο 11ο Δημοτικό, τις ώρες που έχουν προπόνηση, όπου θα μάθουν τις ομάδες με τις οποίες θα αγωνίζονται, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν και οι πρώτοι αγώνες της 2ης ΔΕΚΑ League. Τα ρόστερ των ομάδων θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα την επόμενη εβδομάδα.

Τα ονόματα των ομάδων φέτος  θα είναι σύμφωνα  με τα χρώματα των φανέλων που θα φορούν. Τα παιδιά θα προμηθευτούν την μπλούζα τους από την ομάδα με κόστος  10€.

 

Με εκτίμηση,

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ