Αποτελέσματα τριημέρου 25-27 Νοεμβρίου των τμημάτων της ΔΕΚΑ

Ανδρικό
Δεν τα κατάφερε η ΔΕΚΑ στο ντέρμπι κορυφής με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 60-63, ύστερα απο αρκετά κακή εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του σκορ σε όλο το παιχνίδι, με την ομάδα μας ωστόσο να επιχειρεί την επιστροφή της μειώνοντας τη διαφορά στο τέλος , χωρίς όμως να προσπεράσει ποτέ τους αντιπάλους της.

Εφηβικό
Εύκολο απόγευμα είχαν οι έφηβοι της ΔΕΚΑ(Δόξα) επικρατώντας με 103-27 της Αναγέννησης Φλόγας. Η ΔΕΚΑ μπήκε δυνατά απο την αρχή του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να φτάσει στην άνετη επικράτηση που τη διατηρεί στην κορυφή του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος, μετά απο 9 αγωνιστικές. Νίκη και για το έτερο εφηβικό της ΔΕΚΑ(Ελπίδες) το οποίο κέρδισε με 48-62 την HOOP εκτός έδρας. Η ΔΕΚΑ παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 9 πόντους, κατάφερε με δικό της σερί στο τρίτο δεκάλεπτο να προσπεράσει τους αντιπάλους της και να φτάσει στην τελική επικράτηση.

Παιδικό
Με νίκες συνέχισαν και τα δύο παιδικά της ΔΕΚΑ στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΔΕΚΑ(Δόξα) πέρασε εύκολα το εμπόδιο των Αετών Πολίχνης, με σκορ 95-23 διατηρώντας το απόλυτο στον όμιλό της, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση. Επιστροφή στις νίκες και για την ΔΕΚΑ(Ελπίδες) που πέρασε εύκολα απο την έδρα του Α.Σ. Χορτιάτη, με το τελικό 17-99 να τη διατηρεί στη πρώτη θέση του ομίλου της.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα καθώς και το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων των τμημάτων της ΔΕΚΑ μπορείτε να τα βρείτε στις παρακάτω σελίδες :
Άνδρες
Έφηβοι Δόξα
Έφηβοι Ελπίδες
Παίδες Δόξα
Παίδες Ελπίδες