Αποτελέσματα τριημέρου 18-20 Νοεμβρίου για τα τμήματα της ΔΕΚΑ

Άνδρες

Επιτυχιών συνέχεια για τους άνδρες της ΔΕΚΑ στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΚΑΣΘ, οι οποίοι πέρασαν απο το κλειστό του Αδένδρου με 53-69 επι της τοπικής Δόξας. Η ΔΕΚΑ είχε τον έλεγχο του σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας έτσι στην τελική νίκη που τη διατηρεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Έφηβοι

Με νίκη ξεκίνησαν τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος οι έφηβοι της ΔΕΚΑ(Δόξα), επικρατώντας εκτός έδρας του Παναθλητικού Συκεών με 83-52. Η ΔΕΚΑ κατάφερε να προηγηθεί με διψήφια διαφορά απο το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, ενώ και η συνέχεια ήταν ανάλογη με την ομάδα μας να φτάνει στην τελική επικράτηση που τη διατηρεί στην κορυφή του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος. Η έτερη ομάδα των εφήβων της ΔΕΚΑ(Ελπίδες) είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Παίδες

Εύκολο απόγευμα είχαν οι παίδες της ΔΕΚΑ(Δόξα) που έφυγαν με το διπλό απο τους Αμπελόκηπους, κερδίζοντας την Ελπίδα με 35-103. Οι αθλητές της ΔΕΚΑ έκαναν μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις, η οποία τους επέτρεψε να διατηρήσουν το αήττητό τους και να παραμείνουν στην κορυφή του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος. Αντίθετα οι ΔΕΚΑ(Ελπίδες) δεν τα κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της I.C.B.S., γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 49-63.
Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα καθώς και το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων των τμημάτων της ΔΕΚΑ μπορείτε να τα βρείτε στις παρακάτω σελίδες :
Άνδρες
Έφηβοι Δόξα
Έφηβοι Ελπίδες
Παίδες Δόξα
Παίδες Ελπίδες