Τα αποτελέσματα των παιδικών τμημάτων της ΔΕΚΑ

ΔΕΚΑ (Δόξα) – Χ.Α.Ν.Θ.

Ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα με συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ η ομάδα παίδων της ΔΕΚΑ (Δόξα) δεν κατάφερε να κερδίσει την αντίστοιχη της Χ.Α.Ν.Θ. στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την Γ΄φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ , γνωρίζοντας την ήττα με 73-77. Έτσι η ομάδα μας καλείται να κερδίσει σε δυο εβδομάδες ( Κυριακή 20 Μαρτίου ) την αντίπαλό της με διαφορά μεγαλύτερη του +4 ώστε να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

 

ΔΕΚΑ (Ελπίδες) – Μακεδονικός

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος έκανε η ΔΕΚΑ (Ελπίδες) που επικράτησε με 52-44 της ομάδας του Μακεδονικού. Η ΔΕΚΑ παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με 8 πόντους στις αρχές της 4ης περιόδου κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να επικρατήσει τελικά αυτή με 8 πόντους διαφορά παίρνοντας παράλληλα και το προβάδισμα όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση . Πλέον η προσοχή στρέφεται στον επαναληπτικό αγώνα στις 20 Μαρτίου στο γήπεδο του Μακεδονικού όπου οι παίκτες της ομάδας μας θα πρέπει να διαφυλάξουν την διαφορά των 8 πόντων του πρώτου αγώνα  και να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την πρόκριση.

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα :

ΔΕΚΑ (Δόξα) – Χ.Α.Ν.Θ. 73-77

ΔΕΚΑ (Ελπίδες) – Μακεδονικός 52-44

 

*Υπενθυμίζεται ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12 & 13 Μαρτίου δεν θα υπάρξουν αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

 

Εικόνες απο τις αναμετρήσεις